“We’re back in business!”

122 ημέρες για τα Χριστούγεννα…

…μόλις 1 όμως ημέρα πριν επιστρέψουμε στις θέσεις μας!!!

Επιστρέφουμε λοιπόν, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ελέγξουμε και θα απαντήσουμε στο σύνολο των μηνυμάτων που έχουν αποσταλεί στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ή μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των θερινών μας διακοπών.

Παράλληλα σας υπενθυμίζουμε τους τρόπους επικοινωνίας μαζί μας και σας ευχόμαστε καλή επάνοδο!

Τηλεφωνική επικοινωνία

Tο τηλεφωνικό μας κέντρο, 210 76 45 548, υποστηρίζει 4 τηλεφωνικές γραμμές και λειτουργεί Δευτέρα- Παρασκευή 12:00′-20:00′. Σας απαντούν οι νοσηλεύτριες Π.Ε. : Ελευθερία Λεωνή & Δήμητρα Χρυσού.

Για επείγοντα περιστατικά, όπως τραυματισμούς, δηλητηριάσεις, έντονες αλλεργικές αντιδράσεις, δικαιούστε παράκαμψη της αναμονής πιέζοντας «1» στο αρχικό μενού.

Για επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία εκτός ωραρίου λειτουργίας, επικοινωνείτε στο κινητό τηλέφωνο 697 43 44 818.

e-mail

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης [email protected] ή κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Η επικοινωνία μέσω email δεν αφορά σε επείγοντα ή ημι-επείγοντα θέματα.

Νewsletter

Λάβετε χρήσιμες ενημερώσεις για παιδιατρικά θέματα αλλά και τη λειτουργία του ιατρείου μας κάνοντας εγγραφή στο Newsletter μας.

Social media

Η ομάδα του KidCare διατηρεί παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες ακολουθώντας μας σε Facebook και Instagram.

Create your account